Herfst

Wollen sokken

Ga ik het nu echt over wollen sokken hebben? Ja. Want wollen sokken zijn fijn.

Als hulpverleners worden wij vaak ‘geitenwollensok’ genoemd. Haha, laat dat nou net iets zijn waar ik gek op ben. Het past ook prima in de Hygge stijl.

 

Want wat is er gezelliger en meer comfortabel dan wollen sokken. Wij hebben ze hier in huis dan ook groot ingeslagen. De kids lopen erop, op zondag de hele dag.  Zelfs voor de visite is er een paar schone, maat xl wollen leensokken. Als ze interesse hebben  tenminste haha, dat verschilt per gast. Gesprekken worden een stuk knusser met de benen opgetrokken op de bank, met je wollen sokken aan. Dat doet iets, in plaats van keurige hakken naast elkaar op de grond. Wol blijft mooi in de was, geen hete voeten, het ademt. De beste sokken hebben ook nog een anti sliplaag aan de onderzijde.

Nee, wollen sokken lossen de wereldproblematiek niet op. Maar het maakt in ieder geval je voeten warm en je gesprek wat knusser.

 

Je zou gewoon eens een setje moeten bestellen, als je ze aan hebt, begrijp je wat ik bedoel. Misschien als sinterklaas of kerst cadeautje?

 

27,95,- Soxs.co

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply