Mijn huis

Projectje kast

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met mijn project kast.

Voor mijn zestiende verjaardag kreeg ik van mijn ouders de keuze, wil je een brommer of iets anders. Nou iets anders graag, iets met wonen. Want toen was ik al met inrichten bezig. Doe mij maar een antieke kast.  En zo kwam de kast in mijn leven. En om de zoveel jaar krijgt hij een andere kleur. Jarenlang was hij babyblauw. Dat was ook mooi. Deze foto kon ik nog vinden met een klein stukje van mijn kast van toen.

 

Maar de laatste jaren werd mijn stijl wat robuuster. En in mijn nieuwe keuken viel de kast een beetje buiten het geheel. Tijd om te gaan verven dus.

 

Op de website van Esatto (kalkvrijtverf.nl) heb ik gekozen voor matte krijtlak van Carte Colori. Het was wel spannend want het was een totaal ander effect. Maar ik vind het wel goed geslaagd, wat vinden jullie? De kast past nu veel beter bij de rest van de keuken.

 

 

Op de keukenplank heerlijke Verveine thee van Betjeman & Barton.

Binnenkort gaan we verder met de deur naar de gang. Die sluit nog niet (zie de steen om hem even tegen te houden voor de foto). Ook de deurkozijnen moeten nog worden afgewerkt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply