Lente

Paasbrunch Landgoed Duin & Kruidberg

Op steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem ligt in nationaal park Zuid- Kennemerland  het schitterende landgoed Duin & Kruidberg. Het is tegenwoordig een hotel met hippe brasserie, lounge bar en een restaurant.

Duin en kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg heeft op Pasen 27 en 28 maart 2016 de perfecte combinatie voor ouders en kinderen; een uitgebreid brunch buffet en voor de kids eieren zoeken en schilderen met de paashaas. Daarnaast kunnen kinderen de hele dag spelen in een speciaal kinderparadijs met o.a. een minibioscoop en spellen hoek. Het restaurant van het landgoed heeft een Michelinster dus dan moet het vast wel lukken met lekker eten.

Reserveren kan via telefoonnummer 023 – 512 18 00. Meer informatie www.duin-kruidberg.nl

 

En dan lekker wandelen, want de omgeving hier is prachtig, zeg nou zelf….

Duin en kruidberg 2

Duin en kruidberg 3  Duin en kruidberg 4

Duin en kruidberg 6

Duin en kruidberg 5

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply