Contact

Over mij

Woonstyling advies nodig? Ik denk graag met je mee. Laat een berichtje achter via de contactpagina en ik neem contact met je op.

Welkom op de website van Hygge Stijl. In de zestien jaar dat ik in de hulpverlening werk ben ik gefascineerd geraakt door de vraag wat mensen gelukkig maakt. Ik heb door de jaren heen honderden levensverhalen gehoord van mensen met daarin voorbeelden van wat goed was in hun leven en wat daarin ontbrak. Met deze mensen heb ik gewerkt aan de grote levensvragen op diverse levensgebieden. Dat is mooi werk en het is belangrijk dat dit blijft bestaan. Maar het is ook leuk om bezig te zijn met eenvoudige veranderingen in de levenskwaliteit van mensen. 

Denemarken is volgens onderzoek het meest gelukkige land ter wereld. En dat geluk zit hem in kunnen genieten van kleine, simpele ervaringen, je thuis voelen, de geur van lekker eten, genieten van een goed gesprek bij een vuurtje, een gezellig buurtfeestje in de straat.

De Denen noemen dit onderdeel van hun welzijn en levenskwaliteit ‘Hygge’. Ook in Nederland kunnen wij hier iets uit leren denk ik. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op mijn website Hygge Stijl. 

Enjoy!

Liefs, Joos

2 Comments

 • Reply
  Geertruid
  20 maart 2016 at 18:48

  Ha Joos!
  Dat ziet er mooi uit. Tof om te lezen dat je ein-de-lijk meer naar buiten treedt met alle wijsheid rondom life style en aanverwante zaken.
  Groetjes, Geer

 • Reply
  Coby
  23 maart 2016 at 14:27

  Hee Joos!
  Wat gaaf om te lezen dat je doet waar jij blij van wordt! En je wijsheid wil delen met ons is fantastisch!
  Maak ook pr over wat je bij ons op de Rijnsburgersingel hebt gedaan! Doe daar foto´s bij en je eigen verhaal. Onze zegen krijg je!
  Succes en tot laterrrrrr
  Groetjes Coby

 • Leave a Reply